Novi BAYON je postavio ljestvicu visoko!

Ništa nije iznenadilo novinare krajem svibnja, kao predstavljanje potpuno novog Hyundai crossover SUV-a u Motovunu: Hyundai BAYON dokazao je da je pravi SUV spreman na sve uvjete gradske vožnje!
Novi Hyundai SUV zbog svoje kompaktne veličine no iznimno prostrane unutrašnjosti spada u kategoriju crossovera. Njegove inovativne dimenzije omogućavaju mu spretno navigiranje i najužim uličicama, a njegove sportske, moderne linije izdvajaju ga iz mnoštva.
Čim sjednete u njega primijetit ćete da su sjedala povišena te je zbog toga vožnja još preglednija, a Bluelink tehnologija omogućuje još lakše upravljanje putem mobitela. Ako ste zaboravili gdje ste parkirali možete putem Bluelinka pronaći svoj BAYON, ili ga otključati i zaključati izdaleka, kao i dobiti informacije o cijenama goriva i obližnjim pumpama; uz funkciju ON&Off možete brže pronaći parkirno mjesto na parkiralištu ili garaži i usporediti ih, a to je stvarno praktično!
Trenutno dolazi uz mogući izbor 4 motora koji su usmjereni na smanjenje emisije CO2, a izravno ubrizgavanje kao i 48-voltna hibridna tehnologija postižu još veću učinkovitost i uštedu goriva.
Zanimljivo je da je Hyundai nastavio tradiciju imenovanja svojih modela po gradovima te su se ovaj put kreatori iz Hyundai laboratorija odlučili za simpatičan gradić Bayonne, živopisan kao i model koji svojim karakteristikama vjerno dočarava tu osebujnost! Želimo vam puno očaravajućih vožnji u novom Hyundai BAYONU-u.
Pogledajte vožnju BAYON-om po hrvatskim cestama: