Elektrificirani streamliner.

Elegantan i nepogrešivo jedinstven, potpuno novi IONIQ 6 je silueta nove ere električne mobilnosti. Njegov aerodinamični dizajn i pažljiva unutrašnjost poput čahure stvoreni su kako bi vam pružili personalizirani i fleksibilni prostor koji redefinira iskustvo u automobilu.

Svjetska premijera potpuno novog Hyundaija IONIQ 6.

“IONIQ 6 povezuje emocionalnu usklađenost funkcionalnosti s estetikom.”

– SangYup Lee, izvršni potpredsjednik i voditelj Hyundai Design Centra –

IONIQ 6 je elektrificirani streamliner koji ostvaruje ideju emocionalne učinkovitosti istovremeno zadovoljavajući estetske i funkcionalne potrebe kupca. Aerodinamični oblikovana silueta s jednostavnim, ali senzualnim oblinama nudi novu tipologiju za eru EV mobilnosti.

Stražnji spojler inspiriran eliptičnim krilima oblikovan je prozirnim materijalima koji nalikuju staklu te tako naglašavaju jedinstvenu LED rasvjetu.

Preko 700 parametarskih piksela na raznim mjestima kao što su prednja svjetla, stražnja kombinirana svjetla, prednji donji senzori, ukrasi ventilacijskih otvora i indikator središnje konzole.

Pažljiv dizajn interijera.

Unutrašnjost IONIQ-a 6 u obliku čahure služi i kao udobno skrovište i kao osobni prostor, prepun praktičnih značajki i održivih materijala koji olakšavaju pažljivo, ekološki prihvatljivo iskustvo mobilnosti i stil života.

Interaktivna pikselna svjetla s 4 točke na upravljaču omogućuju laku komunikaciju između vozača i vozila.

Uklanjanje gumba s prednjih vrata omogućilo je više prostora za disanje i više spremišta.

Naziv sve govori. Kada smo 2020. predstavili koncept vozilo “Prophecy” EV, jedno nam je bilo vrlo jasno. Umjesto da bude čisti koncept, njegovo ime upućuje na činjenicu da je ovo vozilo poligon za ideje i značajke koje će uskoro pronaći svoj put u serijska vozila. I dvije godine kasnije, IONIQ 6 je to proročanstvo ostvario.

Pogledajte više o Prophecy-ju.

Pogledajte pobliže koncept EV putem ove poveznice.

Koncept automobil Prophecy

Otkrijte IONIQ liniju električnih vozila.

Posvećen električnim vozilima i svjetlijem, održivijem svijetu.

Ja odlučujem.